Krakk av treverk og betong

Bruk fiber armert avrettingsmasse (se video under)

En krakk kan lages på mange måter. En veldig enkel måte er å blande treverk med betong. Når det gjelder valg av type betong, så kan man ikke bruke murpuss og tilsvarende. I vårt forsøk, benyttet vi fiberarmert avretningsmasse, som ble lagt tykt. Treverket ble skrå skjært, slik at beine får litt fall. Disse blir satt ned i bøtten når betongen er våt. Sørg for tape fast bein mot bøtte, så dem ikke beveger seg. La betongen eller avrettingen tørke solid før du begynner å bevege på beina.

Husk å sette inn bøtta med smør, olje eller forskalingsolje. Da slik betongen lett ut igjen etter herding. Når stolen har kommet ut, vil gråfargen forandre seg litt til det mørkere. Det er fult mulig å evt. Kle denne krakken med mikrosement igjen. (Se video under)

Det er fult mulig å sy en liten pute til å sitte på om mulig. D

Krakken kan pusses:

Krakken kan pusses der man har lagt litt feil. Dette gjøres med ett 60/ 80 sandpapir. Når krakken er ferdig pusses, kan den settes inn med en porefyller og lakk i matt eller blank.

Masse lykke til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.