Terrastone er helt naturlig

Terrastone – Helt naturlig…

Terrastone er en dekorpuss med utspring fra Marokko og Frankrike. Produktet består av kalk, marmor og hvitt sementbasert puss. Når dette presses på overflaten, gir det ett særegent og dekora

Terrastone

Dekorpuss til vegg og gulv

tivt utseende. For et litt mer eksklusivt og sjeldnere utseende kan man få terrastone med ”gull flak” som stammer fra en meteoritt i Frankrike. Dette gir en stilig stjernehimmel effekt.

Terrastone leveres i 70 forskjellige standardfarger med fin eller grov struktur. I den grove strukturen ligger alabaster som kan legges i ufattelige muligheter. Det er kun kreativiteten som setter en stopper.

Produktet skal helst ikke brukes i dusjhjørner da det lett kan kan smuldre opp bindevevet i sementen. Noen velger likevel å gjøre dette. Det som da er veldig viktig, er å porefylle godt før man lakkerer/vokser dusjhjørnet gjentatte ganger.

Det anbefales ikke å bruke produktet i dusjhjørner fordi…Noen velger likevel å gjøre dette. Det som da er veldig viktig, er å porefylle godt før man lakkerer/vokser dusjhjørnet gjentatte ganger.
Terrastone brukte jeg blant annet under en av episodene på Eventyrlig Oppussing påTV3. Se episoden her!

Eventyrlig Oppussing TV3

Terrastone fikk være med på Eventyrlig Oppussing på TV3

Rune Haraldsen la Terrastone på Eventyrlig Oppussing på TV3

Terrastone får du kjøpt på Dekorhuset. Der tilbys det også kurs i hvordan produktet skal påføres, samt alt du trenger å vite om Terrastone.SE DEKORHUSET!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *