Hvordan bygge en levegg

Levegg – Så lett skaper man mer privatliv

Noen ganger så er det faktisk litt mer behagelig å sette opp en skillevegg / levegg mot naboen, enn at det står helt åpent. Dette skaper en mer private sone. Selve jobben er ikke så vanskelig når man bruker riktig materialer og utstyr.

Se video under…

Mange tenker at man kan heller kjøpe ferdig levegger og sette opp. Dette er forsåvidt ingen dårlig ide, men sjelden passer det helt perfekt, og som regel er disse veggene så tynne og enkle, at ett enkelt vindvær kan blåse det bort. Det å bygge en egen tilpasset levegg, som tåler alt slags vær og vind er ikke så vanskelig. Vi viser en inspirasjonveideo her, på hvordan man kan løse det ila en helg. Materialmessig, er det heller ikke så dyrt.

Materialeliste:

Fundamenter fra www.terrassespesialisten.no: Dimand Piar er ett fundament system, som fungerer veldig bra. Det er raskt og enkelt. Samt fungerer meget bra. Hvem som helst kan montere dette. Alternativet er å støpefundamenter, men dette er tidkrevende og mer jobb.

Trevirke fra Moelven:

15 m med 48 cm x 98 cm k virke impregnert.

45 m med kledning skråskåret gran 19 x 148 cm.

1 stk. pakke 90 og 70 cm skruer.

4 stk. hjørnejern.

1 stk. gjerdestolpe. (Dette stabiliserer hele leveggen til de grader)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.