Bøtte med mikrosement kobber

Endre bøtta på ett enkelt vis

En liten enkel og kjedelig bøtte, kan på ett veldig enkelt vis forandres til en lekker og kul bøtte med mikrosement kobber. Dette produktet kan også brukes på alle type overflater på vegger, gulv, tak og til og med på bad. Produktet tåler vann.

Kan få det oksidert

Det som er det aller kuleste med produktet, er at man kan tilsette en aktivator for å få oksidering. Da blir dette ett helt hundre prosent naturlig utseende.

Mikrosement er ett naturligprodukt som er en blanding mellom sement og naturgummi.

Mikrosement er egnet for de fleste overflater både innvendig og utvendig. Vegger, tak, gulv, fasader og interiør, er intet unntak. Mikrosement består av en blanding av ulike mineraler som forenes ved å bruke bindemiddel og pigmenter, Når mikrosementen har tørket blir den like hardt som betong, men under påføring er det en lett masse. Det skal kun påføres med en tykkelse på 1-3 mm og gir fugefrie overflater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.